Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Shtyhet për dy vjet liberalizimi i energjisë

83 bizneset që furnizohen në tensionin 35 kv, ishin paralajmëruar se deri në fund të muajit shkurt duhet të shkëputeshin nga furnizimi me energji nga Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) dhe të gjenin një furnizues alternativ në tregun e parregulluar. Kjo lëvizje erdhi në kuadër të procesit të liberalizimit të energjisë,  i cili […]

Nga veprimtaria e Portit

Anijet dhe tragetet, afro 220 mijë ton mallra më shumë se sa në vitin 2016 Gjatë vitit 2017 në anijet dhe tragetet që shfrytëzojnë portin e Durrësit janë përpunuar afro 3.7 milion ton mallra të ndryshme, ose 220 mijë ton më shumë se sa në vitin paraardhës. Nga të dhënat e Sektorit të Statistikave mësohet […]

Dinamika e jetës biznesore në Durrës

Prej më shumë se 9 vitesh funksionon pranë Dhomës sporteli i QKB. Me tre nëpunës tepër të kualifikuar, ai performon tashmë si një One-Stop-Shop alternativ i plotë, me shërbime të standarteve europiane në mbështetje të dinamikës së jetës shoqërore të biznesit operues në territorin e Qarkut Durrës. Aplikimet e shumta të biznesit në këtë sportel, […]

Top

You Might Be Also Interested In: