Radiusi: I çkyçur
Radiusi:
km Set radius for geolocation
Kërko

Veliera

Është prezantuar publikisht projekti “Veliera”, një tjetër projekt madhor në vazhdën e investimeve të Bashkisë Durrës, i cili do t´i japë Durrësit një shesh të ri urban përpara Portit. Sheshi i ri publik do të ketë një sipërfaqe prej 12 mijë metra katror dhe vela mbi të do të jetë 2 mijë metra katror. Projekti […]

Lartë

You Might Be Also Interested In: