Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Mjaft më vendeve të para për të keq!

Ja vlen gjithnjë të përsërisim thënien e poetit Hajne: “I virtutshëm mund të jesh edhe tek pullë, ndërsa vesi i do të paktën dy veta”. Gjermani i famshëm mund të na ndihmonte të kuptojmë më thellë konstatimet vijuese mbi korrupsionin. Shqipëria shënon në dy vitet e fundit nivelin më të lartë në rajon sa i […]

Interesim i madh, bujqësi e vogël (2)

Bujqësia, një sektor prioritar! Ky informacion lakonik është nxjerrë nga programi ekonomik me 21 objektiva i shpallur nga Qeveria “Rama 2” për vitet 2017 – 2021. Me këtë vlerësim për këtë sektor, iu drejtuam për një intervistë zotit Enver Isufi, i cili mban titullin Professor Assistent Doktor për bujqësinë. Pasi ka shtjelluar idenë e tij […]

Kur ka treg…

Investojm kur ka një treg …. Kur flitet për tregjet e mallrave dhe të shërbimeve në përgjithësi, gjithmonë merren në konsideratë dy mendimtarë të mëdhenj, Smith dhe Kejnes. I pari ngul këmbë se “duar të padukshme” vetërregullojnë tregjet, pa nevojën e ndërhyrjes së askujt. Ndërkohë, i dyti mbron idenë e ndërhyrjes së shtetit në momente […]

Top

You Might Be Also Interested In: