Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Mundësi biznesi

Agjencia ITA, Seksion i Ambasades Italiane per shkembimet tregtare dhe investimet, ka kenaqesine t’ju prezantoje kompanine, E-Style Srl nga Barletta e italise, e cila eshte e specializuar ne krijimin, prodhimin  dhe kerkimin e  te gjithe pjeseve  dhe materialeve per prodhimin e veshjeve dhe kepuceve, cantave dhe rripave. Kjo firme aktualisht eshte e interesuar te bashkepunoje […]

Aftësia e kufizuar, aspak paaftësi

Organizata CoDe Albania – Coherent Development Albania po zbaton në Durrës, projektin me titull “Aftësia e kufizuar nuk është paaftësi. Zhvillim ekonomik përfshirës”, kushtuar 100 të rinjve të moshës 19 -34 vjeç, me aftësi të kufizuar. Projekti financohet nga GIZ, Progami ProSEED. Ai synon të mbështesë fuqizimin social ekonomik të të rinjve me aftësi të […]

Lajme shkurt

Qeveria “ndan” parâ edhe për peshkatarët, ja kush përfiton Qeveria ka miratuar në mbledhjen e fundit kriteret bazë që do të përdoren për përcaktimin e sektorëve që do të mbështeten në bujqësi dhe masën e financimit të tyre. Fondi i miratuar në buxhetin e vitit 2018  do të përdoret për: a) rritjen e konkurrueshmërisë së […]

Top

You Might Be Also Interested In: