Radiusi: I çkyçur
Radiusi:
km Set radius for geolocation
Kërko

SYTË TEK ÇMIMET…

Është një thirrje kujtesë në supermarkete, të cilat nuk duan të kenë probleme me blerësit tek arka. Por, tek çmimet i kanë sytë edhe të gjithë ata që interesohen për stabilitetin ekonomik të vendit, sepse çmimet janë “semaforët” që shërbejnë për të drejtuar trafikun delikat të kërkesës dhe ofertës! Sipas studiuesve, kemi një problem serioz […]

Lartë

You Might Be Also Interested In: