Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Mbi projektin ‘iBlue’

Siç ju kemi informuar, Dhoma është tashmë një partner në projektin iBlue në kuadër të projektit Interrg Mediterranean. Ky projekt ka hyrë në fazën e zbatimit të tij. Nga 9 partnerët që janë Institucione akademike dhe organizata biznesi që ofrojnë dhe operojnë në vendet e Mesdheut si : Italia, Kroacia, Franca, Greqia, Qipro, Portugalia dhe […]

Taksat në ndihmë të zhvillimit të territorit

Një ulje e vogël e rëndesës fiskale në programin e qeversië, e pëlqyeshme si trend nga ana e sipërmarrjes. Kështu, pritet të miratohen nga Kuvendi: Zvoglimi i Tatimit mbi të ardhurat nga punësimi (TAP) për pagat 130,000 Lekë nga 23% në 18% e shumës mbi 130,000Lekë Zvoglimi i Tatimit mbi Fitimin për kompanitë e IT […]

Parale me…

Qeveria e re “Rama 2” ka bërë tashmë betimin dhe ka shpallur programin e saj me 21 objektiva. 1 Rritja ekonomike 5.5 përqind e PBB 12 Mbrojtje, përkujdesje dhe përfshirje shoqërore 2 Ulje e Borxhit Publik nën 60 përqind të PBB 13 Mbështetje, integrim dhe dinjitet ish të përndjekurve politikë 3 220 mijë vende të […]

Top

You Might Be Also Interested In: