Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

PËRSE KËRKOJMË ANTARSIMIN E DETYRUAR

U bënë disa muaj që diskutohet akoma projektligji me “pro” dhe “kundra” mbi kthimin e antarsimit të detyruar në dhomat e tregtisë, për kategorinë “Biznesi i Madh”. Në fakt, propozimi vjen nga vetë Qeveria, e cila synon të gjejë tek dhomat një “interlokutor” bashkues për dialogun me biznesin vendas dhe njëherësh një përfaqësues të organizuar […]

Top

You Might Be Also Interested In: