Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Që Bujqësia të përparojë (1)

Për bujqësinë si sektor prioritar i ekonomisë shqiptare dhe për rrugët e mundëshme të zhvillimit të saj është diskutuar dhe shkruar jo pak. Fakti që ky sektor jep afro 18% të PPB shqiptar ka shtyrë shumë specialistë dhe sigurisht politikanë të përfshihen me ide, vizione dhe argumentime mbi drejtimet kryesore të zhvillimit të ardhëm të […]

Nga veprimtaria e Portit

Studentë nga Gjermania, Franca dhe vendi ynë, vizitë për portin e Durrësit Një grup studentësh gjermanë, francezë dhe shqiptarë vizituan sot në mesditë portin e Durrësit, në kuadër të projektit “Ideas and Action for Europe: Energy and Environment in the 21st Century”. Veprimtaria është organizuar nga Instituti për Bashkëpunim dhe Zhvillim, me mbështetjen e “Centre […]

Studentët dhe helika 4 fletëshe

Nxitja për këtë shkrim ka qenë Konferenca e IX Studentore, e cila u zhvillua këtë fund maji, si një bashkëpunim i Fakulteteve të Ekonomisë, kryesisht të Universiteteve Durrës, Tiranë dhe atij Metropolitan. Fokusi i kësaj konference ishin studentet, të cilët nëpërmjet punimeve të tyre shkencore adresonin çeshtje që ndikojnë në zhvillimet ekonomike dhe financiare në […]

Top

You Might Be Also Interested In: