Radiusi: I çkyçur
Radiusi:
km Set radius for geolocation
Kërko

Përse Turqia (III)

                      Çfarë mund të shesësh Makineri dhe pajisje Ky sektor përfaqëson zërin më të rëndësishëm në Importet Turke (mbas disa artikujve të përdorimit të gjerë). Ndër furnitorët kryesorë gjenden Italia sidomos përsa i përket makinerive për përpunimin e tekstileve, atyre për agrikulturën, për përpunimin e […]

Lartë

You Might Be Also Interested In: