Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Nisma e 100 fshatrave

Duke dashur t’i bëjmë jehonë dhe promovim nismës së re te Qeverisë të njohur më emrin “100 fshatrat”, kërkuam ndihmën e Prof.Ass.Dr.Enver Isufi, me një interpetim të tij të kësaj nisme. Me nje hyrje lakonike, zoti Isufi nis interpetimin e tij: “Nuk ka qeveri që të mbështesë një zhvillim frontal të të gjitha zonave fshatare […]

Lajme shkurt

Qeveria gjen “paratë” për hekurudhën Durrës-Tiranë Gjendja mjerane e hekurudhës Tiranë-Durrës pritet të ndryshojë shpejt me sigurimin e plotë të fondeve për rehabilitimin e saj. Qeveria ka miratuar grantin efundit prej 35,4 milionë euro financim nga donatorët e huaj, i cili do t’i hapi rrugë dhe punimeve në terren. Këto mund të nisin në pranverë […]

Top

You Might Be Also Interested In: