Mundësi biznesi

Mundësi biznesi
3 Gazeta T&I Durrës Nr 20

Agjencia ITA, Seksion i Ambasades Italiane per shkembimet tregtare dhe investimet, ka kenaqesine t’ju prezantoje kompanine, E-Style Srl nga Barletta e italise, e cila eshte e specializuar ne krijimin, prodhimin  dhe kerkimin e  te gjithe pjeseve  dhe materialeve per prodhimin e veshjeve dhe kepuceve, cantave dhe rripave.
Kjo firme aktualisht eshte e interesuar te bashkepunoje me kompani shqiptare te prodhimit te veshjeve, kepuceve, cantave dhe rripave duke ofruar eksperiencen e saj ne kete fushe.
Zgjidhja e duhur për materiale dhe aksesorë
E-Style S.r.l. është një kompani e specializuar në projektimin, prodhimin dhe kërkimn e të gjitha komponentëve dhe materialeve për veshje, këpucë, çanta dhe rripa.
Përvoja njëzetvjeçare në industrinë e modës, lejon të ofrojë një gamë të gjerë produktesh me kohët më të shpejta në treg dhe me raportin më të mirë të çmimit dhe të cilësisë
Në veçanti, E-Style prodhon:
Sektori i aksesorëve: Tokëza, morsetë, spila metalike me gurë gajtane, ornamenta zbukuruese të punuara me dorë
Sektori i materialeve: Lëkurë ekologjike, pëlhura me temina, pëlhura të qëndisura, pëlhura të veshura
Shërbime të personalizuara
Përshtatja e aksesorëve dhe materialeve:
E-Style krijon aksesorë dhe materiale të personalizuara bazuar në kërkesat specifike të klientëve, duke përdorur ekipine tij të dizajnuesve grafikë.Disa nga klientët tanë më të njohur: Zara, Bata, Superga

Kontaktet

Itali: E-Style Srl

Via Callano 161/163

76121 Barletta (BA) Italia

Tel: +39 0883 349725

Fax: +39 0883 336835

E-mail: info@e-stylesrl.it

Web Site: http://www.estylesrl.com