IstanbulLight, panair i cili do të mbledhë më shumë se 6500 profesionistë në fushën e ndricimit do të mbahet në datat 18-21 Shtator në Qendrën Expo, Yesilkoy të Stambollit.

Ju do të gjeni cilësinë më të mirë të produkteve dhe zgjidhjet më të mira të ndriçimit nga 230 kompani nën çatinë e Stambollit.

Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit: https://event.istanbullight.com/online-registration/?actioncode=PPC2&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=brand-eng&gclid=EAIaIQobChMIkfPT8JbS4wIVxVQYCh1T7QSKEAAYASAAEgI-vPD_BwE

 

Programi:  

17 Shtator : Mbërritja

18 Shtator: Takime B2B dhe Prezantim i shkurtër mbi panairin

19 Shtator: Vizita në Panair

20 Shtator: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 14 Gusht 2019

 

Gjatë datave të programit hoteli, mëngjesi dhe transfertat nga hoteli ne panair dhe anasjelltas, mbulohen nga ana e palës Turke. Nëse jeni të interesuar të aplikoni për pjesëmarrje në ndonjërin nga këto panaire kontaktoni me Dhomën në:
Tel: +355 52 222 199 ose e-mail: info@ccidr.al

Location: Stamboll

Leave a Reply

Loading…