Panairi Ndërkombëtar i Home & Kitchenwares Zuchex hap dyert e saj për edicionin e 30-të në Stamboll nga 12-15 Shtator 2019 duke ofruar një mundësi të artë për blerësit profesionistë.

Me një reputacion për të pritur markat kryesore të pajisjeve të kuzhinës, Zuchex garanton që vizitorët do të gjejnë produktet më të reja, të zbulojnë mundësi të reja tregtare dhe forcojnë marrëdhëniet ekzistuese.

Shfrytëzoni sa më shumë vizitën tuaj duke blerë produkte që klientët tuaj nuk do të gjejnë askund tjetër. Zuchex është vendi ku mund të blini produkte unike turke!

Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit: https://en.zuchex.com/?gclid=EAIaIQobChMIuLGq5Ofe4wIVCLLtCh2zpgwJEAAYASAAEgJ3yvD_BwE

 

Programi:  

11 Shtator : Mbërritja

12 Shtator: Takime B2B dhe Prezantim i shkurtër mbi panairin

13 Shtator: Vizita në Panair

14 Shtator: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 10 Gusht 2019

 

Gjatë datave të programit hoteli, mëngjesi dhe transfertat nga hoteli ne panair dhe anasjelltas, mbulohen nga ana e palës Turke. Nëse jeni të interesuar të aplikoni për pjesëmarrje në ndonjërin nga këto panaire kontaktoni me Dhomën në:
Tel: +355 52 222 199 ose e-mail: info@ccidr.al

Location: Stamboll

Leave a Reply

Loading…