WorldFood Instanbul është ekspozita më e madhe dhe më e suksesshme e përpunimit të ushqimit dhe ushqimit në Turqi, me mbi 300 ekspozues çdo vit. Ai bashkon prodhuesit dhe markat lokale dhe ndërkombëtare. Ngjarja u ofron ekspozuesve një platformë të paçmuar për të ndarë produktet e tyre dhe për të zhvilluar dhe rritur biznesin e tyre.

Për vizitorët, shfaqja ofron një përzierje të:

  • Ekspozimi ndaj risive dhe produkteve të reja që godasin tregun
  • Qasja në kompanitë ndërkombëtare dhe vendore
  • Mundësitë për të krijuar marrëdhënie me furnizuesit dhe prodhuesit

Në WorldFood Istanbul, ju do të gjeni një program të plotë biznesi, i mbushur me ngjarje, biseda, seminare dhe takime. Këtë vit kthehet sërish programi i blerësve VIP. Ky mjet i dobishëm ka sjellë së bashku qindra biznese ndërkombëtare me importuesit dhe shitësit turq. 

Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit: https://worldfood-istanbul.com/Home

Programi:  

03 Shtator : Mbërritja

04 Shtator: Takime B2B dhe Prezantim i shkurtër mbi panairin

05 Shtator: Vizita në Panair

06 Shtator: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 10 Gusht 2019

 

Gjatë datave të programit hoteli, mëngjesi dhe transfertat nga hoteli ne panair dhe anasjelltas, mbulohen nga ana e palës Turke. Nëse jeni të interesuar të aplikoni për pjesëmarrje në ndonjërin nga këto panaire kontaktoni me Dhomën në:
Tel: +355 52 222 199 ose e-mail: info@ccidr.al

Location: Stamboll

Leave a Reply

Loading…