Panairi: ” Antalya Furniture Fair”
Profili i kompanive ekspozuese në këtë panair është kryesisht i lidhur me: Mobilimin e shtëpive; Prodhuesit e mobiljeve për kopësht/ambjente të jashtme; Prodhues të mobiljeve për zyra; Firma dekori; Prodhues të tekstileve për shtëpinë; Firma prodhuese të materialeve për mbulimin e mureve dhe tavaneve.
Ndërsa vizitorët sugjerohet të jenë kryesisht: Të gjithë prodhuesit e sektorit të mobiljeve; Drejtues kompanish në sektorin e shitjes me shumicë dhe pakicë; Drejtues rrjetesh dyqanesh; Konsumatorë finalë; Arkitektë; Inxhinierë.
Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit: http://tuyap.com.tr/en/exhibitions/antalya-furniture-fair-2018#scope-of-the-fair
Vendi: Antalja
Data : 03 – 07 Tetor 2018
Sektori: Mobilje dhe dekor
Programi:
02 Tetor: Mbërritja
03 Tetor: Takime B2B dhe Prezantim i shkurtër mbi panairin
04 Tetor: Vizita në Panair
05 Tetor: Kthimi
Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 17 Shtator 2018
Panaire në Turqi
(të njoftuara nga Këshillësia e Tregtisë së Jashtme pranë Ambasadës Turke ne Tirane)
Gjatë datave të programit për panairet e meposhteme hoteli dhe mëngjesi do t´u paguhen pjesëmarrësve nga ana e palës Turke. Nëse jeni të interesuar të aplikoni për pjesëmarrje në ndonjërin nga këto panaire kontaktoni me Dhomën në: Tel: +355 52 222 199 ose e-mail: info@ccidr.al

Location: Antalja, Turqi

Leave a Reply

Loading…