Panairi Aymod udhëheq sektorin e këpucëve, pasi është më i madhi panair i kësaj industrie në rajon dhe i dyti në botë. Vitin që kaloi, këtë panair e kanë vizituar 41926 persona, me përfaqësues tregtarë prej më shumë se 600 vetësh nga 400 firma vendase dhe të huaja, të ardhur nga 80 shtete të ndryshme.
Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit: http://cnraymod.com/index.aspxb
Vendi: Stamboll
Data : 03 – 06 Tetor 2018
Sektori: Këpucë
Programi:
02 Tetor: Mbërritja
03 Tetor: Takime B2B dhe Prezantim i shkurtër mbi panairin
04 Tetor: Vizita në Panair
05 Tetor: Kthimi
Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 17 Shtator 2018
Panaire në Turqi
(të njoftuara nga Këshillësia e Tregtisë së Jashtme pranë Ambasadës Turke ne Tirane)
Gjatë datave të programit për panairet e meposhteme hoteli dhe mëngjesi do t´u paguhen pjesëmarrësve nga ana e palës Turke. Nëse jeni të interesuar të aplikoni për pjesëmarrje në ndonjërin nga këto panaire kontaktoni me Dhomën në: Tel: +355 52 222 199 ose e-mail: info@ccidr.al

Location: Stamboll, Turqi

Leave a Reply

Loading…