Panairi: ” ISTANBUL RESPONSIBLE FASHION”

Istanbul Fashion Conference, është një projekt ndërkombëtar që synon të bashkojë të gjitha hallakat e zinxhirit të furnizimit (Furnizimin, Manifakturën, Eksportin, Importin, Ekonominë, Fashion dizajnin, krijimin e Markës, Tregtinë me pakicë, Logjistikën) të veshjeve dhe sektorit të tekstilit. Konferenca e Modës së Stambollit ndan informacion mbi çështjet e mëposhtme dhe krijon mundësi të reja eksporti në sajë të B2B Business Meeting Platform.
Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit: http://www.istanbulmodakonferansi.com/home.html
Vendi: Stamboll
Data : 03 – 04 Tetor 2018
Sektori: Modë, veshje dhe tekstile
Programi:
02 Tetor: Mbërritja
03 Tetor: Takime B2B dhe Prezantim i shkurtër mbi panairin
04 Tetor: Vizita në Panair
05 Tetor: Kthimi
Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 17 Shtator 2018
Panaire në Turqi
(të njoftuara nga Këshillësia e Tregtisë së Jashtme pranë Ambasadës Turke ne Tirane)
Gjatë datave të programit për panairet e meposhteme hoteli dhe mëngjesi do t´u paguhen pjesëmarrësve nga ana e palës Turke. Nëse jeni të interesuar të aplikoni për pjesëmarrje në ndonjërin nga këto panaire kontaktoni me Dhomën në: Tel: +355 52 222 199 ose e-mail: info@ccidr.al

Location: Stamboll, Turqi

Leave a Reply

Loading…