Panairi: “ÇUKUROVA FURNITURE AND DECORATION FAIR”
Mobilje për shtëpinë dhe zyrën, Dekorim, Ndriçim, Teksile për shtëpinë, Mobilje për kopshtin, Pajisje dhe aksesorë elekronikë për shtëpinë janë fushat e zhvillimit të këtij panairi. Ai ështvb pregatitur me mbështetjen e Bashkisë Metropolitane të Adanasë dhe Qeverinë lokale të Adanasë, si të qendrës “Tüyap Adana International Fair and Congress Center”.
Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit: http://adanamobilyafuari.com/fuar-hakkinda
Vendi: Adana
Data : 02 – 07 Tetor 2018
Sektori: Mobileri
Programi:
01 Tetor: Mbërritja
02 Tetor: Takime B2B dhe Prezantim i shkurtër mbi panairin
03 Tetor: Vizita në Panair
04 Tetor: Kthimi
Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 17 Shtator 2018
Panaire në Turqi
(të njoftuara nga Këshillësia e Tregtisë së Jashtme pranë Ambasadës Turke ne Tirane)
Gjatë datave të programit për panairet e meposhteme hoteli dhe mëngjesi do t´u paguhen pjesëmarrësve nga ana e palës Turke. Nëse jeni të interesuar të aplikoni për pjesëmarrje në ndonjërin nga këto panaire kontaktoni me Dhomën në: Tel: +355 52 222 199 ose e-mail: info@ccidr.al

Location: Adana, Turqi

Leave a Reply

Loading…