Panairi: “MAKTEK Eurasia 2018” 02 – 07 Tetor 2018
Në këtë panair do të marrin pjesë firma përfaqësuese të sektorit të lidhur me: Vegla për makineri, Makina për përpunimin e fletëve metalike, Mbajtëset e veglave-Veglat për prerje, Kontrollin e cilësisë-Sistemet e matjes, CAD / CAM, PLM Software dhe teknologjitë e prodhimit.
Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit: http://maktekfuari.com/en/fair-info
Vendi: Stamboll
Data : 02 – 07 Tetor 2018
Sektori: Teknologjia e ngrohjes
Programi:
01 Tetor: Mbërritja
02 Tetor: Takime B2B dhe Prezantim i shkurtër mbi panairin
03 Tetor: Vizita në Panair
04 Tetor: Kthimi
Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 17 Shtator 2018

Panaire në Turqi
(të njoftuara nga Këshillësia e Tregtisë së Jashtme pranë Ambasadës Turke ne Tirane)
Gjatë datave të programit për panairet e meposhteme hoteli dhe mëngjesi do t´u paguhen pjesëmarrësve nga ana e palës Turke. Nëse jeni të interesuar të aplikoni për pjesëmarrje në ndonjërin nga këto panaire kontaktoni me Dhomën në: Tel: +355 52 222 199 ose e-mail: info@ccidr.al

Location: Stamboll, Turqi

Leave a Reply

Loading…