Edicioni i 19-të i Panairit Ndërkombëtar i Dritare, tendave, sisteme fasadash dhe aksesorë, teknologjitë e prodhimit dhe makineritë, materialet e izolimit. Panairi i materialeve të papërpunuara dhe ndihmëse. Aksesorë te jashtëm, materiale izoluese dhe makineri. Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit:  http://www.ulusan.com/en/articles/details/3

Sektori: Firma ndertimi, përpunim metali
Programi:
06 Mars: Mbërritja
07 Mars: Takime B2B
08 Mars: Vizita në Panair
09 Mars: Kthimi
Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 26 Shkurt 2018

Panaire në Turqi
(të njoftuara nga Këshillësia e Tregtisë së Jashtme pranë Ambasadës Turke ne Tirane)

Gjatë datave të programit për panairet e meposhteme hoteli dhe mëngjesi do t´u paguhen pjesëmarrësve nga ana e palës Turke. Nëse jeni të interesuar të aplikoni për pjesëmarrje në ndonjërin nga këto panaire kontaktoni me Dhomën në:

Tel: +355 52 222 199 ose e-mail: info@ccidr.al

Location: Stamboll-Turqi

Leave a Reply

Loading…