Në panairi  i 8 i materialeve te ndërtimit i cili zhvillohet në Dijarbakir të Turqisë ne datat 15-18 Mars 2018, ka për synim ekspozimin dhe jo vetëm te teknologjive te ndërtimit, inxhinierisë civile. Në këtë panair do të ekspozohen sistemet elektrike ,automatike te ashensorëve. Makineritë dhe materialet e ndërtimit. Materiale të ventilimit, ngrohjes, ftohjes, dhe gazit natyror.Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit:
http://tuyap.com.tr/fuarlar/diyarbakir-insaat-fuari-2018#fuar-profili

Sektori: Ndërtimit, veglat e punës, sisteme elektrike, ashensorë

Programi:
14 Mars: Mbërritja
15 Mars: Pjesëmarrja në Kongresin B2B
16 Mars: Vizita në Panair
17 Mars: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 01 Mars 2018

Panaire në Turqi
(të njoftuara nga Këshillësia e Tregtisë së Jashtme pranë Ambasadës Turke ne Tirane)

Gjatë datave të programit për panairet e meposhteme hoteli dhe mëngjesi do t´u paguhen pjesëmarrësve nga ana e palës Turke. Nëse jeni të interesuar të aplikoni për pjesëmarrje në ndonjërin nga këto panaire kontaktoni me Dhomën në:

Tel: +355 52 222 199 ose e-mail: info@ccidr.al

Location: Dijarbakir - Turqi

Leave a Reply

Loading…