Panairi i 25 Ndërkombëtar i Stambollit i produkteve mjekësore të analizave, diagnoztikimit, trajtimit, mbrojtjes dhe rehabilitimit, sistemeve dhe pajisjeve mjekesore, dhe teknologjise te spitaleve. Ekspomed Eurasia është platforma më e rëndësishme në fushën e mjekësisë.

Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit: http://expomedistanbul.com

Sektori: mjekësore të analizave, diagnoztikimit, trajtimit, mbrojtjes dhe rehabilitimit, sistemeve dhe pajisjeve mjekesore, dhe teknologjise te spitaleve.

Programi:  

21 Mars: Mbërritja

22 Mars: Takime B2B

23 Mars: Vizita në Panair

24 Mars: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 07 Mars 2018

Location: Stamboll-Turqi

Leave a Reply

Loading…