Ndërmjet 22 dhe 25 Marsit 2018, biznesi dhe industria e orëve do të mblidhen për herë të 46-të në Ekspoziten e Bizhuterive të Stambollit. Kjo është një nga ngjarjet më të rëndësishme të industrisë. Pjesëmarres në këtë  panair do të jenë  nga Evropa Lindore, Azia, Rusia, Lindja e Mesme, Afrika e Veriut dhe Turqia.Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit:

http://march.istanbuljewelryshow.com/tr-tr/

 

Sektori: Bizhuteri, dizenjues dhe tregtim i aksesoreve.

Programi:  

21 Mars: Mbërritja

22 Mars: Pjesëmarrja në Kongresin B2B

23 Mars: Vizita në Panair

24 Mars: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 07 Mars 2018

Panaire në Turqi

(të njoftuara nga Këshillësia e Tregtisë së Jashtme pranë Ambasadës Turke ne Tirane)

Gjatë datave të programit për panairet e meposhteme hoteli dhe mëngjesi do t´u paguhen pjesëmarrësve nga ana e palës Turke. Nëse jeni të interesuar të aplikoni për pjesëmarrje në ndonjërin nga këto panaire kontaktoni me Dhomën në:

Tel: +355 52 222 199 ose e-mail: info@ccidr.al

Location: Stamboll-Turqi

Leave a Reply

Loading…