Numërimi mbrapsh për hapjen e panairit të 24 të Mermerit ka filluar. Ekspozita  Ndërkombëtare e Teknologjisë dhe Gurit Natyrorë, i cili nisi si risi nga Izmir dhe arriti të bëhet një markë botërore në këtë fushë. Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit: https://www.limafuar.com/fuar-tarihi/marble-24-uluslararasi-dogal-tas-ve-teknolojileri-fuari-3/

Sektori: Materiale ndërtimi, përpunim i gureve natyrorë, inerte ndërtimi

Programi:  

28 Mars: Mbërritja

29 Mars: Takime B2B

30 Mars: Vizita në Panair

31 Mars: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 14 Mars 2018

Panaire në Turqi

(të njoftuara nga Këshillësia e Tregtisë së Jashtme pranë Ambasadës Turke ne Tirane)

Gjatë datave të programit për panairet e meposhteme hoteli dhe mëngjesi do t´u paguhen pjesëmarrësve nga ana e palës Turke. Nëse jeni të interesuar të aplikoni për pjesëmarrje në ndonjërin nga këto panaire kontaktoni me Dhomën në:

Tel: +355 52 222 199 ose e-mail: info@ccidr.al

Location: Izmir-Turqi

Leave a Reply

Loading…