Panairi i Stambollit Solarex, i cili do të organizohet në datat 5 dhe 7 Prill në Qendrën Expo të Stambollit 9-10-11 dhe në datë 12 Salon, njihet për ekspozimin e  teknologjive më të reja  diellore. Panairi i 11 Ndërkombëtarë i energjisë dhe teknologjisë diellore. Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit:  http://tarimm.com/istanbul-11-uluslararasi-solarex-istanbul-gunes-enerjisi-ve-teknolojileri-fuari.html

 

Sektori: panele diellore,teknologjia dhe energjija diellore

Programi:  

04 Prill: Mbërritja

05 Prill: Pjesëmarrja në Kongresin B2B

06 Prill: Vizita në Panair

07 Prill: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 23 Mars 2018

Panaire në Turqi

(të njoftuara nga Këshillësia e Tregtisë së Jashtme pranë Ambasadës Turke ne Tirane)

Gjatë datave të programit për panairet e meposhteme hoteli dhe mëngjesi do t´u paguhen pjesëmarrësve nga ana e palës Turke. Nëse jeni të interesuar të aplikoni për pjesëmarrje në ndonjërin nga këto panaire kontaktoni me Dhomën në:

Tel: +355 52 222 199 ose e-mail: info@ccidr.al

Location: Stamboll-Turqi

Leave a Reply

Loading…