Panairi i qeramikes UNICERA, krenaria ndërkombëtare e Turqisë hap dyert e saj pajisjeve hidro sanitare per tualete dhe kuzhine. UNICERA do të ekspozohet me më shumë se 1000 marka të markave kryesore që do të shfaqin një gamë të gjerë produktesh si produktet e banjove, veshjet dyshemeje deri te muret, teknologjitë e përpunimit të qeramikës, enë gatimi, produktet e ornamentit, paketimin dhe ruajtjen.Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit: http://unicera.com.tr/

Vendi:  Stamboll

Data: 26 Shkurt – 03 Mars 2018

Sektori: Perpunim qeramike, hidrosanitare,veshje muresh, etj.

Programi:  

26 Shkurt: Mbërritja

27 Shkurt: Takime B2B

28 Shkurt: Vizita në Panair

01Mars: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 19 Shkurt 2018

Panaire në Turqi

(të njoftuara nga Këshillësia e Tregtisë së Jashtme pranë Ambasadës Turke ne Tirane)

Gjatë datave të programit për panairet e meposhteme hoteli dhe mëngjesi do t´u paguhen pjesëmarrësve nga ana e palës Turke. Nëse jeni të interesuar të aplikoni për pjesëmarrje në ndonjërin nga këto panaire kontaktoni me Dhomën në:

Tel: +355 52 222 199 ose e-mail: info@ccidr.al

Location: Stamboll-Turqi

Leave a Reply

Loading…