Panairi i 29 Nderkombetar i Mobiljes, dekorimit, mobiljeve per shtepi dhe zyra

Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit: https://www.limafuar.com/fuar-tarihi/modeko-2018-29-uluslararasi-izmir-mobilya-fuari-2/

 

Sektori: Mobilje dhe dekorim

Programi:  

06 Mars: Mbërritja

07 Mars: Takime B2B

08 Mars: Vizita në Panair

09 Mars: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 26 Shkurt 2018

Panaire në Turqi

(të njoftuara nga Këshillësia e Tregtisë së Jashtme pranë Ambasadës Turke ne Tirane)

Gjatë datave të programit për panairet e meposhteme hoteli dhe mëngjesi do t´u paguhen pjesëmarrësve nga ana e palës Turke. Nëse jeni të interesuar të aplikoni për pjesëmarrje në ndonjërin nga këto panaire kontaktoni me Dhomën në:

Tel: +355 52 222 199 ose e-mail: info@ccidr.al

Location: Stamboll-Turqi

Leave a Reply

Loading…