Sjell bashkë mbi 50 mijë produkte të reja dhe më shumë se 300 pjesmarrës. Ai është kthyer tashmë në një qendër tregtimi me mundësitë e reja për biznes që ofron dhe paraqitjen e trendeve më të fundit. Në të do të ekspozohen:

– Produkte qelqi – Pjata dhe Enë Kuzhine
– Qelqurina,Porcelane, Qeramikë – Enë Kuzhine prej çeliku
– Pajisje shtëpiake në plastikë – Dhurata dhe kinkaleri të ndryshme
– Llampadarë dhe Ndriçues të ndryshëm – Tekstile të ndryshme për shtëpinë dhe Produkte për pajë
– Aksesorë dekorativë për shtëpinë

Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit:

http://www.idealhomefuari.com/

Sektori: Artikuj shtëpiakë

Programi:

28 Mars: Mbërritja

29 Mars: Takime B2B dhe Prezantim i shkurtër mbi panairin

30 Mars: Vizita në Panair

31 Mars: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 12 Mars 2018

Location: Stamboll-Turqi

Leave a Reply

Loading…