Është panairi më i madh ndërkombëtar që organizohet në Turqi në lidhje me gjuetinë dhe natyrën e egër. Kompanitë ekspozuese paraqesin produktet e tyre inovative të cilat kanalizojnë të ardhmen e sektorit drejt shijeve të vizitorëve vendas dhe të huaj në panair.
Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit:
https://www.istanbulprohunt.com/about-fair.html
Vendi: Stamboll
Data : 10 Maj – 13 Maj 2018
Sektori: Armë gjahu dhe natyrë
Programi:
09 Maj: Mbërritja
10 Maj: Takime B2B dhe Prezantim i shkurtër mbi panairin
11 Maj: Vizita në Panair
12 Maj: Kthimi
Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 20 Prill 2018

Panaire në Turqi
(të njoftuara nga Këshillësia e Tregtisë së Jashtme pranë Ambasadës Turke në Tiranë)
Gjatë datave të programit për panairin hoteli dhe mëngjesi do t´u paguhen pjesëmarrësve nga ana e palës Turke. Nëse jeni të interesuar të aplikoni për pjesëmarrje në ndonjërin nga këto panaire kontaktoni me Dhomën në: Tel: +355 52 222 199 ose e-mail: info@ccidr.al

Location: Stamboll-Turqi

Leave a Reply

Loading…