SAMSUN MOBILJE DHE DEKORIM 2018 është panairi i tretë i mobiljeve, dekorit, arkitekturë e brendshme, qilima, ndriçues. Panairi i Dekorimit dhe Aksesorëve do të mbahet në Qendrën e Panairit dhe Kongresit TUYAP Samsun më 6 – 11 Mars 2018.

Për informacione të mëtejshme mund të shihni në websitin e panairit:

http://samsunmobilyafuari.com/fuar-kunyesi

 

Sektori: Mobileri, dizenjues të brendshëm dhe të  jashtëm

Programi:  

05 Mars: Mbërritja

06 Mars: Pjesëmarrja në Kongresin B2B

07 Mars: Vizita në Panair

08 Mars: Kthimi

Afati i fundit për dërgimin e formularit të aplikimit: 20 Shkurt 2018

Panaire në Turqi

(të njoftuara nga Këshillësia e Tregtisë së Jashtme pranë Ambasadës Turke ne Tirane)

Gjatë datave të programit për panairet e meposhteme hoteli dhe mëngjesi do t´u paguhen pjesëmarrësve nga ana e palës Turke. Nëse jeni të interesuar të aplikoni për pjesëmarrje në ndonjërin nga këto panaire kontaktoni me Dhomën në:

Tel: +355 52 222 199 ose e-mail: info@ccidr.al

Location: Samsun- Turqi

Leave a Reply

Loading…