Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

KARBURANT MË I LIRË

Sipërmarrësit i kërkojnë qeverisë të ndryshojë tërësisht politikat e saj të taksimit të karburanteve. Taksat mbi çmimet e karburanteve janë shkaku që mijëra euro të “transferohen” në rajon, ku karburantet shiten shumë më lirë. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës, në vijim të komunikimeve të saj të drejtpërdrejta me bizneset anëtare për çështje të ndryshme, […]

POZICIONIM, SIPËRMARRJA DHE SHTETI

Misioni i Dhomës është promovimi i sipërmarrjes së lirë si premisa themelore e zhvillimit ekonomik dhe shoqëror të territorit të Qarkut Durrës. Ky përcaktim e orienton Dhomën që të përqëndrojë burimet dhe ekspertizën e saj tek ato politika prioritare që rigjallërojnë ekonominë e komunitetit tonë dhe më gjerë, që krijojnë vende të reja pune, që nxisin […]

Studentët dhe helika 4 fletëshe

Nxitja për këtë shkrim ka qenë Konferenca e IX Studentore, e cila u zhvillua këtë fund maji, si një bashkëpunim i Fakulteteve të Ekonomisë, kryesisht të Universiteteve Durrës, Tiranë dhe atij Metropolitan. Fokusi i kësaj konference ishin studentet, të cilët nëpërmjet punimeve të tyre shkencore adresonin çeshtje që ndikojnë në zhvillimet ekonomike dhe financiare në […]

Top

You Might Be Also Interested In: