Radiusi: I çkyçur
Radiusi:
km Set radius for geolocation
Kërko

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës merr pjesë në takimin në kuadër të Projektit “iBLUE”

Me datë 18-19 Qershor 2019, në kuadër të këtij Projekti, Kryetari i Dhomes z. Alban Isteri  dhe Koordinatori i projektit z. Ilir Rembeci morën pjese në takimin e rradhës të partnerëve të Projektit “iBLUE”, i cili u zhvillua në Lisbonë, Portugali. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës është partnere në “iBLUE” ,projekt i programit Interreg- […]

Dhoma e Tregtisë dhe Industrise Durrës marrëveshje me UAMD

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë dhe Universiteti “Aleksandër Moisiu” në Durrës nënshkruan një Marrëveshje bashkëpunimi me qëllim zhvillimin e bashkëpunimit akademik dhe promovimin e mirëkuptimit mes dy Institucioneve. Marrëveshja e nënshkruar nga Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë, Z. Alban Isteri dhe Rektori i Universitetit, Prof. Dr. Kseanela Sotirofski, ranë dakord që të dy […]

Lartë

You Might Be Also Interested In: