Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Durrës Z. Alban Isteri mori pjesë në mbledhjen e rradhës së Forumit AIC (Dhomat e Tregtisë së Adriatikut dhe Jonit).

Siç ishte premtuar, Brindizi ishte selia e Forumit AIC  për 2 ditë. Një ngjarje ndërkombëtare që mblodhi mbi 50 delegatë nga i gjithë pellgu i Mesdheut. Një mundësi për të bërë të njohur Brindizin, për të bashkuar miqësi dhe për të planifikuar marrëveshje që do të sjellin mundësi dhe punë të mëdha në territor. Faleminderit […]

Top

You Might Be Also Interested In: