Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Mbyllet një sezon turistik

Cilat janë dukuritë që u vërejtën dhe zgjidhjet e propozuara Në pothuajse dy dekadat e fundit, aktorët kryesorë, biznesi, qeveritarët, apo edhe media kanë folur për rëndësinë që duhet të marrë turizmi në zhvillimin ekonomik të vendit tonë. Nuk kemi qëllim të analizojmë rrugën e shtrembër 20-vjeçare të zhvillimit të paplanifikuar të turizmit, e cila […]

Strukturat turistike akomoduese

Zyrtartisht deklarohet se vitet e fundit Shqipëria është konfirmuar si një destinacion turistik në ngjitje të majave të turizmit europian, duke tërhequr miliona vizitorë të huaj, trend i cili pritet të vazhdojë me të njëjtin ritëm për dekadën në vijim. Megjithatë, një nga aspektet kryesore në pritjen e turistëve, strukturat akomoduese, pra hotelet, motelet, bujtinat, […]

Lajme shkurt

Rritet numri i bizneseve që “përfitojnë” parà Zgjerimi i numrit të bizneseve të profileve të ndryshme, që përfitojnë mbështetje financiare nga buxheti i shtetit do të shkojë në 255 të tillë, në tre vitet në vijim. Ministria e Financave dhe Ekonomisë do të ketë një rritje të buxhetit deri në 65.6 miliardë lekë në 2021 […]

Top

You Might Be Also Interested In: