Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Njoftim për Panair

DHOMA E TREGTISË DHE INDUSTRISË DURRËS JU NJOFTON Zyra për Çështjet Ekonomike & Tregtare e Ambasadës Greke në Tiranë dëshiron t’ju përcjellë njoftimin e organizatorëve të Panairit të 10të Ndërkombëtar të TURIZIMIT & KULTURËS  që është programuar për në datat 6-8 DHJETOR, në ambjentet e ZAPPEION MEGARO në Athinë. Për më shumë informacion lutemi vizitoni […]

Forumi AIC

Më 10/10/2023, në Budva, Mal i Zi,  u mbajt mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme me Anëtarët e Forumit AIC, mbledhje në të cilën, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës u përfaqësua nga vetë Kryetari i saj Z. Artan Luku. Presidenti Joze Tomaš, hapi mbledhjen duke prezantuar, aktivitetet e shumta të kryera gjatë periudhës 2 vjeçare […]

Top

You Might Be Also Interested In: