Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Në datën 15 prill nisi punimet Konferenca III Shkencore Ndërkombëtare “Studimet Profesionale dhe Tregu i Punës”, organizuar nga Fakulteti i Studimeve Profesionale (FSP) në Universitetin “Aleksandër Moisiu”.

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë, Alban Isteri: Me UAMD-në kemi ngritur Bordin Strategjik Këshillimor për Inovacion dhe Supërmarrje. Lipset të bashkojmë burimet e përbashkëta për t’u angazhuar në zhvillimin lokal e kombëtar, por edhe në projekte ndërkombëtare.Në këtë aktivitet morën pjesë më shumë se 100 kërkues shkencorë dhe ekspertë nga Shqipëria, Rajoni dhe […]

U zhvillua Panairi i dytë i Punës dhe Karrierës në UAMD

U zhvillua sot në Fakultetin e Biznesit në UAMD, Panairi i Punës dhe i Karrierës për vitin e dytë radhazi. Dhoma e Tregtisë Durrës e përfaqësuar nga Kryetari Z. Alban Isteri, dhe me pjesëmarrjen e 200 bizneseve, Kryetares së Bashkisë së Durrësit, znj. Emiriana Sako dhe të ftuarve të tjerë të nderit. Pjesëmarrësit u përshëndetën […]

Mbledhja e Bordit AIC

Kryetari i Dhomes Z. Alban Isteri  mori pjese ne mbledhjen e Bordit Drejtues te Forumit Adiatiko-Jonian, qe u zhvillua  ne Dhomen e Tregtise Mostar- Bosnje-Hercegovine. Ne kete mbledhje u diskutua mbi ceshtje te ndryshme, u propozuan organizimi i aktiviteteve te ndryshme gjate vitit 2022,  u aprovua progami i veprimtarise se Forumit AIC per vitin 2022,  […]

Aktivitet në Mostar me Forumin AIC

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Durrës e përfaqësuar nga Kryetari Z. Alban Isteri mori pjesë në Forumin Ekonomik dhe Panairin Ekonomik Nderkombetar te organizuar nga Forumi AIC,  që u zhvillua në Mostar (Bosnje – Hercegovinë) nga data 5-9 Prill 2022. Në këtë Forum fokusi kryesor ishte tek sektori i turizmit  në Adriatikun jugor dhe trashëgiminë […]

Top

You Might Be Also Interested In: